Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ключа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ключа

хора сложих аларма на 147 цата ми която я вьрзаха в самият ключ всичко беше ок работи 2 дни докато не я дадох на авто мивка след това не работеше отидох при хората които я сложиха не можаха да намерят проблема и ме пратиха в алфа ходих и там и те ми казаха че ключа не подава сигнал и нов ключ струвал 300 лева какво да правя да сменям ключа ли ?

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    хора сложих аларма на 147 цата ми която я вьрзаха в самият ключ всичко беше ок работи 2 дни докато не я дадох на авто мивка след това не работеше отидох при хората които я сложиха не можаха да намерят проблема и ме пратиха в алфа ходих и там и те ми казаха че ключа не подава сигнал и нов ключ струвал 300 лева какво да правя да сменям ключа ли ?
    Накарай алармаджиите да ти направят дистанционно, а с ключа само ще палиш ... другият вариант е ключ от Ибей за около 100 лв. и препрограмиране
    sigpic

Comment

толкова лесно ли се чупят тия ключове както си работеше и изведньж спря....

Comment

Щом пали не е в ключа проблема,вината е в алармаджийте! След алармаджия често има някакъв проблем.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

ама отидох в алфа и един приемчик взе ключа и каза че тои бил развален не излъчвал нищо дали е така ?

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            ама отидох в алфа и един приемчик взе ключа и каза че тои бил развален не излъчвал нищо дали е така ?
            Продължавай да ходиш и се чуди кво става после
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Продължавай да ходиш и се чуди кво става после
              бобо ако оправиш ключа ще те черпя една бира !!!сериозно знаеш ли какво може да е?

Comment

Направо взимаи бирата и бегом при Бобо !
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

еи никои не помогна и това си е ще ходя при бобо тези дни дано тои помогне

Comment

Working...
                  X